Ikävöiden
MYÖHÄN ADISA KVA MVA BH HK3 TK1
thumb
MYÖHÄN ASSER KVA MVA BH HK3 TK2 VALJAKKOHIIHTO
thumb
PROWAFFES`DUMLE BELGIANPAIMENKOIRA MALINOIS, UROS FIN50043/04 A/A 1/0 BH JK3
thumb
POIS KOTTOO CLIP
http://www.myohankennel.com/media/kos5.jpg

Vahvahermoinen virkamies, joka teki aina täysillä pyydetyt asiat. 13 rikollisen kiinniottoa puremalla, hyvä jätkä!
Om. Poliisikoiralaitos  Kuoli  11.5.2008 Ikävä on suuri

Muistoissa ELÄVÄ konstaapeli evp. Nautiskeli Kopurinmäen herruudesta, Friidua ja Adisaa  liehitteli aikansa kuluksi ja kissat olivat rentouttavaa seuraa. Välillä sai kuitenkin esittää vieraille vahvaa puruvoimaa. Vanha vielä ruletti.

Kössi oli poliisikoiralaitoksen ensimmäinen, kennelliiton rekisteröimä puhdasrotuinen belgianpaimenkoira malinois. Poliisikoiratyössään Kössiin ja sen oppimiin taitoihin on aina voinut luottaa. Huumorintajua sillä ei ollut, joten leikkiä se ei ymmärtänyt. Vaihteistona on vain off/on.


Palveluskoirakokeita on kertynyt melkoisesti KVA JK3, HK3 sekä paljon muita kilpailuja.
Vuosi 2000
PK-jälki SM3, PAVE pulkka Kotka rotumestaruus , PAVE pulkka Savonlinna SM2 , Svul  naruluokka Palvajärvi SM2, Svul pulkka Iisalmi SM2, poliisikoirien vetomestaruuskisat Jämi SM1.
Vuosi 2001
PAVE pulkka Rovaniemi SM3, Svul pulkka Iisalmi SM1, poliisikoirien vetomestaruuskisat Kiiminki SM2 ja  poliisikoirien Pohjoismaiset mestaruuskisat PM3
Vuosi 2002
Pave pulkka Liperi SM1, poliisikoirien vetomestaruuskisat Kontiolahti SM1, poliisikoirien Pohjoismaiset mestaruuskisat  Norja jäljen PM1sekä poliisikoirien Suomen mestaruuskisat etsinnät SM1 ja kokonaiskilpailun SM2.
Vuosi 2003
 Poliisikoirien vetomestaruuskisat Kuusankoski SM2, poliisikoirien mestaruuskisat tottelevaisuus SM2.
Vuosi2004
 Poliisikoirien vetomestaruuskisat Pärnävaara SM2, poliisikoirien Pohjoismaiset mestaruuskisat PM2 ja poliisikoirien Suomenmestaruuskisat SM1. Kössistä ja Hannusta juttu Palveluskoiralehdessä numero 8/2004


Novien Wendy eli Pörri
Saksanpaimenkoira Pörri oli elämäni koira isolla Koolla. Sen kanssa opin, mitä elämä vietikkään ja vilkkaan koiran kanssa on. Se ei ollut koskaan kulkenut hihnassa, minulle se tuli 1-vuoden iässä. Siinä tuli kokeiltua kaikki keinot. Miehiin se suhtautui varauksella, mutta makkaran syöminen vastaantulijoilta poisti varautuneisuuden. Pörri oli käynyt purutreeneissä ja siltä oli vaadittu ikäänsä nähden vähän liikaa agressiota, jota pennulta ei saa kaivella liian aikaisessa vaiheessa. Pörrin elämä piti lopettaa lavasta löytyneen luusyövän vuoksi.

Myöhän Aramis
Aramis oli pentuna aina se joka oli  myöhässä ruokailusta. Seitsemän tuli kutsuttaessa, Aramista joutui hakemaan pitkin taloa, se leikki tai nukkui jossain. Nimi taisi olla enne (muskettisoturi). Susi raateli Aramis-pojan ja se kuoli saamiinsa vammoihin 2007 kesällä.

Myöhän Absintti
Jo syntyessään pienin kaikista, mutta äärimmäisen sitkeä ja vauhdikas koostaan huolimatta. Sintti kuoli maksasyöpään.

Myöhän Albert
Kuoli hoitovirheeseen. Koiralla hoidettiin suolitulehdusta 1,5 viikkoa, mutta olikin tukos ja Albert kuoli leikkauksen jälkeen kotona.

Tamina- tamma
Kuoli teurastajan luodista. 

 
Powered by Smart Kotisivutyökalu