Sucikan Afrodite 26.3.2001-11.2.2014
http://www.myohankennel.com/media/afro1.JPG

Friidu
  Sucikan Afrodite
 BH HK3 Näyttely KÄY ERI
Om. Mika Paavilainen

2004 Osallistui virkakoirien Suomenmestaruuskisaan harrastusluokassa, koiralle vieraan koirapoliisin kanssa. Friidua kututti eikä se juossut niin kuin se osaa, mutta eivät olleet viimeisiäkään maaliin tultaessa.

2005 BH PAVE pulkka SM1 Liperi. Friidu oli ensimmäisissä arvokilpailuissaan ja pulkka oli vasta kolmatta kertaa perässä. Maaliin tullessaan veti maalialueen aidat nurin ja pulkan suksi irtosi, mutta pikkujuttu.
Virkakoirien Suomenmestaruuskisat, harrastussarja (saa osallistua myös siviilikoiralla)  poliisien SM1 ja kokonaiskisan SM4. Ohjaaja Hannu Myöhänen. SKK paras palveluskoira, kiertopalkinto

2006 Koulutustunnus HK1, HK2 ja HK3 Ohjaaja Hannu Myöhänen. SKK paras palveluskoira, kiertopalkinto

2007 Järjestyksenvalvojakoirakoe 16.7 ohjaajana järjestyksenvalvoja Arja Myöhänen 
Laukaalla haku-rotumestaruus 9.9. Ohjaaja Hannu Myöhänen
2008 PK-Beauceron 2007 2. Palkinto Suomen Beauceron RY
Lahdessa rotuottelussa joukkueessa HK3 ja joukkuesijoitus 6/17 ohj. Arja
Kerimäki piirinmestaruuspronssi ohj. Arja

Vauhdikas höyrynpieru, joka tekee oppimiaan asioita välillä oman karvaisen päänsä mukaan, mukaellen. Hakumetsässä pörrää kuin helikopteri, roottorit kun käy, niin ei aina kuule ohjeita. Tiukkapipoinen laumanjohtaja, mikä on minun, on minun ja mikä on sinun, sekin on minun. Tulee kuitenkin hyvin juttuun muiden laumanjäsenten kanssa. Harrastelee valjakkohiihtoa, hakua ja kaikkea mahdollista. Selästä johtuvia liikunta- tai kipuoireita ei ole ollut ja sen  takia ei ole tarvinnut koskaan lääkitä. Sidekudospatti on leikattu 2007.
FRIIDU ON MUUTTANUT HÄMEENLINNAAN, POIKANI MIKAN KOIRAKSI TAKAISIN.

 
Powered by Smart Kotisivutyökalu